5.6.13

Webshop Spotlight: Kids with Flair

KIDS WITH FLAIR is een 100% online conceptstore met hippe kleding, decoratie- en ‘lifestyle’-spulletjes voor happy baby's & kids! Wat we zo leuk vinden bij deze shop is de retro-inslag. Veel items hebben een kleine verwijzing naar de retro stijl.
Zo zijn er de 100% Lederen schooltassen van Own Stuff, waarbij je de schouderriem ook kan gebruiken als rugzakriem en zo de schooltas gemakkelijk kunt omturnen in een coole rugzak. Wij vinden hem GE-WEL-DIG! En hij is ook mooi voor de mama's en in vele kleuren verkrijgbaar.  Zo ook de grote collectie fietshelmen in retro stijl; hip en cool.

Om hip naar school te gaan ben je hier zowieso aan het juiste adres, want je vindt er een ruim  assortiment originele exclusieve en hippe schooltassen voor kleuters en lagere school en in alle prijsklassen en eventueel alle accessoires daarrond zoals broodtrommeltjes, drinkbekers, pennen etui's, fietstassen en natuurlijk de fietshelmen.

Maar er is nog veel meer leuks bij Kids with Flair: unieke knuffels, super leuk "do-it-yourself" speelgoed en tal van kinderkameraccessoires zoals te gekke figuurlampen, muurstikkers, kussentjes, opbergblikken en meer. Maar een speciale vermelding voor het duo bankje Willem, dat ook gebruikt kan worden als tafeltje (we houden van spullen met meerdere functies!) en het retro bureau en stoeltje van Les Gambettes. En natuurlijk vinden we de Snurk dekbedovertrekken een hit. Wie wil er nou niet als astronaut of als prinses naar bed.

Met Kids With Flair ga je de wereld rond. Van het noordelijke Denemarken tot in Portugal, van Amerika tot in het verre Oosten met decoratie- en lifestylemerken als Mini Labo, Ferm living, Bakker made with love, Mimi Lou, LalĂ©, Kidsonroof, Bibib en Wu&wu.

En dan is er ook nog een mooie collectie fashion. Van modemerken als Beau Loves (met het kenmerkende masker), kidscase (stijlvol voor de allerkleinsten), Emile et Ida, Mini Rodini, Mundo Melocoton, Lily Balou en meer voor de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. Fijn zijn ook de babyslofjes in leer. Hier kun je je kindje stijlvol en volgens de laatste trends kleden. En nu kun je er ook nog eens shoppen met STAPELKORTING. Want bij aanschaf van 2 items uit de lente en zomercollectie ontvang je maar liefst 30% korting!

Kortom, een complete shop bol met mooie spullen voor happy kids! ..En leuk om nog te vermelden....ze hebben ook een grote collectie Masking Tape!!

Direct naar Kids With Flair >>










Veel plezier met shoppen bij Kids With Flair >> en stapel 30% korting....





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten